Service

SERVICE

'T Washoes heeft dankzij haar medewerkers en het management een jarenlange ervaring met alle facetten van dienstverlening. Het belangrijste dienstverleningsproduct is het reiniging van, privĂ© en professionele kleding. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om gordijnen en dekbedden te laten reiningen. Ons streven is altijd om de klant zo snel en zo goed mogelijk te bedienen. Hiervoor hebben wij onze werkprocessen zodanig ingericht dat wij een 8 uur service, een 24 uur service en een normale weekservice kunnen aanbieden.   

8 uur service


De acht uur service is de meest snelle service die wij kunnen aanbieden. Deze service is echter alleen bedoeld voor kleinere spoed opdrachten en hiervoor geld voor 10.30 uur gebracht is dezelfde dag nog gereed. Voor deze service dient de klant echter zelf het wasgoed te brengen en op te halen. Er geldt voor deze dienst een toeslag van 50% op de reguliere prijs. Bel ons op 043-3637974 altijd eerst voordat u van deze dienst gebruik wilt maken.

24 uur service


De vierentwintig uur service is een express service voor kleinere en middelgrote opdrachten. Aanleveren van het wasgoed dient voor 10.30 uur te geschieden en de volgende dag (geldt niet voor weekeinden) kan het wasgoed worden teruggebracht vanaf 10.30 uur. Er geldt voor deze dienst een toeslag van 25% op de reguliere prijs. Ook voor deze dienst verzoeken wij u ons eerst te bellen via 043-3637974 voordat u gebruik wilt maken van deze dienst. 

Normale week service


Onze 5 daagse service is ons gewone dienstverlening waarbij geldt dat u uw aangeleverde wasgoed binnen 5 werkdagen weer gereinigd terug wordt gebracht. Voor deze klanten geldt altijd de ophaal en breng service. Voor deze dienst gelden onze reguliere prijzen (zie onze actuele  prijslijst op deze website).

Drop off service


Dorp offservice is alleen voor mensen ontwikkeld die zelf geen tijd hebben om te wassen en drogen en het gaarne aan ons over laten.  De was wordt zelf gebracht en gehaald. De was wordt gedaan door onze medewerkers. Wanneer deze gereed is ontvangt de klant een sms of e mail dat de was kan worden opgehaald. De was is altijd binnen 5 werkdagen gereed.

Ophaal en bezorg service


Al onze services zijn gebaseerd op het ophalen en brengen van was. De 8 uur service is daarop de uitzondering aangezien onze chauffeurs voor 10.30 uur 's ochtends al hun ophaal of breng route rijden. Mocht het zo zijn dat een 8 uur service bijna dagelijks wordt verzocht, bijvoorbeeld Hotels, dan kunnen daar nadere afspraken over worden gemaakt. 

Instelling service


De was-, reinigings- en strijk service bij instellingen is met name gericht op de privĂ© en bedlinnen was voor mensen die in instellingen verblijven. Deze service is op maat voor elke klant en hier wordt altijd de was op gehaald en terug gebracht op gezette en overeengekomen tijden. Er worden bij deze dienstverlening geen extra kosten berekend voor de haal- en brengservice.

Bedrijven service


De bedrijfsservice is ontwikkeld voor grote aantallen bedrijfskleding te reinigen.  Deze service wordt alleen aangeboden onder de garanties van contracten van minimaal 3 jaar aangezien hier ook forse investeringen worden gepleegd in het individualiseren van de bedrijfskleding en het geindividualiseerd terugbrengen van bedrijfskleding. Wij zijn echter wel zeer competatief in dit segment. Wilt u meer weten over de service maak dan een afspraak met onze commercieel manager. 

Op verzoek service


Op verzoek service is een afwijkende service vorm die met specifieke klanten gemaakt kan worden.  Op basis van hoeveelheid, locatie en spoedeisendheid kan een speciale op maat service afspraak worden gemaakt. Ook hier zal een langduriger contract de basis vormen van deze service.

Meer informatie


Voor meer en specifieke informatie kunt u ook uw vraag stellen via ons contact formulier op deze website. Voor een persoonlijke afspraak kunt u contact opnemen met onze commercieel manager via 043-3637974.